Представники Генштабу зустрілись з Віктором Шакирзяном

Представники Генерального штабу України приїхали до Рівного, аби зустрітися з Віктором Шакирзяном, головою громадської організації “Рівне Разом”. Представники генштабу подякували волонтерам за допомогу і підтримку української армії, а також обговорили з Віктором Шакирзяном роботу над проектом “Меморіал пам'яті”.

«Ми дякуємо волонтерам «Рівне Разом» за те, що вони допомагають нам, зокрема зберегти техніку у належному стані, яка працює в зоні ООС. Впродовж останніх шести років Збройні сили, завдяки підтримці з тилу, завдяки волонтерам, отримували додаткову можливість більш якісно виконувати поставлені завдання”, - зазначив майор, начальник центру забезпечення заходів цивільно-військового співробітництва Збройних сил України Олег Сидор.

Олег Сидор відзначає, що співпраця рівненських волонтерів та підтримка військовослужбовців триває вже понад шість років. Також, Віктор Шакирзян постійно бере на себе відновлення військової техніки. Це дуже важлива підтримка, особливо зараз.

“Все розпочиналося з того, що ми ще у 2014 році передали техніку на Схід. А зараз нашим військовим потрібна допомога як на передовій, так і в тилу. Українські воїни воюють за Україну, за наші життя, за життя наших дітей. Наша армія має бути забезпечена усім, що їм потрібно. Дякую нашим військовим. Велика їм шана і повага», - зазначив керівник «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Військові наголошують, що вже погодили з «Рівне Разом» майбутні заходи та проекти, зокрема, один з них присвячений вшануванню пам'яті загиблих військовослужбовців. Триває робота над проектом “Меморіал пам'яті”, у рамках якого у обласному центрі створять стіну пам’яті полеглих Героїв за Україну під час російсько-української війни.

«Уже розроблено проект, ми працюємо над ним. Це буде стіна пам'яті, подібна, як у столиці. Уже є напрацювання, зараз триває етап погодження: пошуки якісних фотографій загиблих хлопців, обробки фотокарток наших хлопців з Рівненської області. Завдяки підтримці Віктора Шакирзяна буде встановлено Меморіал пам’яті загиблих військовослужбовців. Ми повинні пам’ятати подвиг Героїв, які віддали життя за Україну», - каже начальник відділу цивільно-військового співробітництва штабу ОК "Захід", підполковник Андрій Рисюк.

* передвиборча агітація

Читайте також