Президент МФК "Кардинал" та депутат облради Володимир Валявка іде на вибори як мажоритарник

Депутат Рівненської облради, президент мініфутбольного клубу "Кардинал-Рівне" Володимир Валявка подав документи до ЦВК як кандидат від "Свободи" по 153-му виборчому округу (включає: місто Острог, частина міста Рівного (виборчі дільниці № 560975 – 560983), Гощанський, Корецький, Острозький, Рівненський райони, орієнтовна кількість виборців 173 710). Цю інформацію він підтвердив журналісту Суспільного телефоном. 

– Вирішив представляти інтереси простих українців, втілювати в життя партійну програму, яка називається "Програма захисту українців". У нас уже є багато зареєстрованих від депутатів законопроектів, що стосуються основного зла, яке в нас є в Україні – це олігарки, які смокчуть з українців усі соки і всю кров. Тому основне завдання – усунути їх від влади. Європа не має так багато олігархів, які наживаються на людях. Щодо особистих законопроектів, якщо мешканці Рівненщини довірять мені представляти їх у Верховній Раді, то буду робити наголос більше на екологічних проблемах, у чому маю досвід, – прокоментував пан Валявка. 

Довідково: Володимир Валявка народився 28 липня 1974 року в Рясному на Львівщині. З 1997-го року – президент МФК "Кардинал-Рівне", з 2010-го є членом партії "Свобода". Зараз – депутат облради та голова екологічної комісії, перед тим був депутатом Рівненської міської ради.

Читайте також