"Про що мовчать чоловіки...": у Рівному покажуть, як примирити Чоловіка та Жінку

25 лютого 2018 р. о 19:00 у Міському Палаці Культури (вул. Гагаріна, 6) відбудеться п'єса «Про що мовчать чоловіки або Дикун FOREVER» за участю Дмитра Суржикова. Квитки можна купити за телефоном 098-70-33-709 або на сайті  https://rivne.karabas.com/o-chem-molchat-muzhchiny-ili-dikar-forever-55

«Про що мовчать чоловіки або Дикун FOREVER» –  володар «Olivier Awards» а також найбільш довгограючий моноспектакль за всю історію Бродвею та Лас Вегасу

П'єса «Про що мовчать чоловіки або Дикун FOREVER» (оригінальна назва «Defending The Caveman») була написана американським сімейним психологом а також актором – коміком Робом Беккером. Прем'єра відбулася 26 березня 1995 року і з тих пір не полишає найкращих сцен по всьому світі і навіть занесена у Книгу театральних рекордів як найбільш довгограюче one-man show.

Постановка зроблена у жанрі стендап. Це веселий монолог про відносини між Чоловіком та Жінкою. На прикладі власних сімейних відносин актор намагається передати всю абсурдність взаємних претензій та конфліктів які до болі знайомі тим, хто офіційно пов'язав свої відносини.

«Про що мовчать чоловіки або Дикун FOREVER» - це спектакль який у своїй комічній формі намагається досягти примирення двох різних галактик – Чоловіка та Жінки. Більшість подружніх пар впізнають себе та спільні життєві моменти… Не дарма Дикун такий популярний у всьому світі, а 18 липня у Нью-Йорку оголошений як День Печерної Людини.

Читайте також