Пропозиція на мільйони: у Рівному розкрили тендер на реконструкції 48 амбулаторій

У приміщенні Рівненської ОДА сьогодні, 24 травня, відбулося розкриття тендерних пропозицій на реконструкцію 48 амбулаторій І та ІІ етапів реконструкцій проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»

У рамках цих 2 етапів на Рівненщині має відбутися реконструкція 48 об'єктів:

  • 1 етап - 20 об'єктів у Володимирецькому (4), Рокитнівському (9) та Дубровицьому (7) районах;
  • 2 етап - 28 об'єктів у Сарненському (5), Березнівському (10), Корецькому (4), Гощанському (3) та Костопільському (6) районах.

"Ціна має визначатися шляхом конкуренції між учасниками. Наразі не відомо скільки коштів буде витрачено на проведення цих робіт. Будівництво буде проводитись за кошти, які надає Світовий банк. На кожен об'єкт розраховується час, за який вони мають бути виконані," - розповів керівник групи впровадження Світового банку Сергій Рибачок.

До слова, об'єкти для реконструкції визначалися за пропозицією районів. 

Отож, на 1 етап було подано 4 пропозиції від столичного ПАТ "Макрохім" на загальну суму 66 млн грн, від рівненської приватної виробничо-комерційної фірми "Фіалка" на суму майже 91 млн грн, "Будівельної виробничої компанії Форвард Плюс" на суму за один лот - 22 млн грн, за другий лот - 28 млн грн, ТОВ "Вінницька будівельна компанія" на загальну суму майже 47 млн грн. До слова, у документації останньої компанії члени комісії виявили невідповідність суми в цифрах та її пропису в буквах.

На 2 етап були подані пропозиції від ТОВ "Вінницька будівельна компанія" на суму 30 млн грн та від приватної виробничо-комерційної фірми "Фіалка" на суму 74 млн грн.

Протягом 3 місяців розглядати пропозиції буде спеціальна комісія. До неї входять представники департаменту з питань будівництва та архітектури та представники управління охорони здоров'я облдержадміністрації. Очолює комісію Віталій Ундір, а заступником голови є Юрій Осіпчук.

Оцінювати пропозиції будуть за такими критеріями:

  • кваліфікація компанії,
  • відповідність поданої пропозиції до очікуваного результату, 
  • запропонована вартість.

Роботи планують розпочати вже в цьому році. Нагадаємо, в рамках проекту Світового банку на Рівненщині заплановано проведення ремонтів та реконструкцій 105 лікарських амбулаторій області. 

Читайте також