Проти найрейтинговішого кандидата у мери Рівного готують провокації

У жовтні відбудуться місцеві вибори, але боротьба за симпатії людей почалася вже. Недобросовісні політики, які не мають власних здобутків, вдаються до обливання брудом конкурентів. На жаль, в Україні це звична практика будь-яких виборів, аби знизити рівень довіри людей до конкурента.

Рівне не виняток. Стало відомо про те, що проти лідируючого кандидата на міського голову Віктора Шакирзяна готують низку брудних інформаційних атак. Його називатимуть ставлеником «бандитів» чи «злочинного бізнесу», що рветься до влади, буде низка публікацій проти сім’ї та друзів і не тільки.

«Будуть брудні провокації щодо моїх близьких друзів та моєї сім’ї. Також не можна виключати спекуляцій щодо походження мого прізвища чи фабрикування кримінальних справ... А вже після цього можна буде написати про Шакирзяна як подвійного агента ЦРУ та ФСБ, який організував протести проти Лукашенка у Білорусі. І ще дуже багато іншого, що може породити чиясь хвора фантазія. Негідники не зупиняться ні перед чим, аби облити мене брудом та ввести в оману людей. Я цього не боюсь, і впевнений, що рівняни – розумні люди. Я переконаний, що вибори мають бути боротьбою ідей, змаганням досвіду та знань», - розповів Віктор Шакирзян.

Голова організації «Рівне Разом» закликав усіх кандидатів на посаду міського голови Рівного дотримуватися принципів чесної боротьби. У свою чергу, він пообіцяв йти шляхом демократії та справедливої конкуренції.

Читайте також