П'яний конфлікт: вчора на Рівненщині батько зарізав власного сина (ФОТО)

Вчора, 7 жовтня, близько 14 год. на Рівненщині у селі Великі Озера Дубровицького району 54-річний батько внаслідок конфлікту зарізав свого 25-річного сина.

Як повідомляють у поліції Рівненщини, чоловіки разом розпивали алкоголь і, відповідно, вже були напідпитку. Мати вбитого хлопця саме вийшла в магазин, коли між чоловіками виникла сварка на побутовому підгрунті, яка переросла у бійку, в результаті якої батько схопив ножа і 5 разів вдарив ним сина у груди. Крики почули сусіди, які прибігли на місце злочину, викликали швидку допомогу та на власному автомобілі повезли пораненого хлопця назустріч швидкій.

На жаль, медикам не вдалося врятувати життя хлопця, оскільки два удари ножем зачепили серце і легені. Відтак, він помер у лікарні в реанімаційному відділенні.

Батька хлопця, який наніс йому смертельні поранення, затримали. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом умисного вбивства у поліції за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Працівники поліції наразі готують матеріали для повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також