П`яний працівник поліції спричинив ДТП і "поцілував" автомобіль депутата Рівнеради (ВІДЕО)

Скріншот зі сторінки Романа Стасюка

Сьогодні вранці, близько 9 години, у Рівному трапилася ДТП. Автомобіль марки Volkswagen T4  підрізав інше авто, яке в результаті отримало механічні ушкодження. Відтак, за кермом автомобіля, яке підрізали, був  депутат Рівненської міської ради Роман Стасюк. Обранець підтвердив цю ситуацію:

«Віз дітей до школи і мене сильно підрізав бус. Патрульні дуже довго оформляли ДТП – аж три з половиною години. Запитували, де працює винуватець автопригоди – той не признався», - розповів депутат Рівнеради Роман Стасюк.

Відтак, після скоєного ДТП, водій буса почав тікати та заїхав на заправку, де, за збігом обставин, саме стояв екіпаж працівників Патрульної поліції Рівного. Вони зупинили авто через порушення правил дорожнього руху та перевірили  водія на вміст алкоголю в крові. Лише після цього патрульним стало відомо, що саме цей водій спричинив ДТП неподалік і втік з місця пригоди.

За словами речниці Управління патрульної поліції у Рівненській області Оксани Юрченко, драгер показав 0,66 проміле (більш, ніж втричі більше дозволеного). Втім, водій з цим не погодився, а тому разом з поліцією поїхав до КЗ "Рівненський обасний центр психічного здоров'я населення", де водій повторно пройшов тест на алкоголь. На диво, вміст виявився ще більшим - 0,75 проміле (майже в чотири рази більше норми).

Роман Стасюк опублікував у себе на сторінці в Фейсбуці відео проведення тесту (нижче).  

Кажуть, винуватцем ДТП напідпитку є працівник Національної поліції у Рівненській області. Працівники прес-служби ГУ НП у Рівненській області підтвердили, що чоловік є праоохоронцем. У коментарі вони зазначили, що у них вже призначено службову перевірку, за результатами якої буде прийматися рішення про подальше перебування цієї людини в органах Національної поліції.

До слова, за цими фактами відкрито провадження за статтями КУпАП: ст. 124 - скоєння ДТП, та ст. 130 - керування в стані алкогольного сп'яніння. Згідно із санкцією статей йому загрожує штраф в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 грн.) або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб, а також  за водіння у нетверезому стані - позбавлення водійського посвідчення на рік і штраф від 10200 грн. 

Читайте також