“Рівне Разом” стали на захист рівнян

П’ятиповерхівці на вулиці Гайдамацька,9 більше 50-ти років. У будинку потрібно замінити труби та відремонтувати дах, однак взятися за це нікому. Мешканці звернулись в управлінську компанію, якій вони щомісяця сплачують за послуги. Проте будинком ніхто не займається.

“Вони говорять, що в них немає грошей на це. Я просила, щоб зробили кошторис, щоб спеціалісти оцінили ситуацію, порахували це все. Але ні, ніхто і нічого не зробив”, - розповідає мешканка будинку Тетяна Чиковська.

Тож, рівнянка звернулася за допомогою до громадської приймальні «Рівне Разом».

Тепер жінці допомагають розібратися у ситуації спеціалісти. Адвокат пішов разом з нею написати заяву до поліції, щоб притягнути винних до відповідальності. Такі дії носять ознаки шахрайства - на думку адвоката.

“Ми зверталися із запитами до управлінської компанії «Чистота і порядок» на рахунок яка робота проведена, який кошторис. Нам управлінська компанія «Чистота і порядок» відповіла, що вони не мають відношення до цих будинків. Ми цю відповідь долучили до нашої заяви про вчинення кримінального порушення”, - розповів адвокат Ярослав Коноплястий.

Згодом виявнили, що від цієї управлінської компанії постраждали мешканці десятків будинків у Рівному. Адвокати з громадської організації «Рівне Разом» будуть боротися справедливого ставлення до рівнян та вимагатимуть від управлінської компанії виконати свої обов’язки, за потреби у судовому порядку.

Нагадаємо, до громадської приймальні «Рівне Разом» звернулися більше як сотня рівнян. Люди скаржаться на проблеми, які стосуються даху, сходів, труб, прибудинкових територій. Усі будинки знаходяться на обслуговуванні управляючої компанії «Чистота і порядок», яка за словами мешканців будинків, нічого не робить та ігнорує їхні проблеми.

Читайте також