Рівне за крок від "червоної" зони: з обмеженнями не поспішатимуть

Фото - ілюстративне / відкриті джерела

Міський голова Рівного Олександр Третяк розповів, що обласний центр знаходиться за крок від потрапляння у "червону" зону. Кількість хворих щодня збільшується, так само як і навантаження на медзаклади. При цьому міська влада хоче максимально відтермінувати впровадження карантинних заходів у Рівному. Про це очільник міста заявив в ефірі Радіо Трек.

За словами Олександра Третяка, усі обмеження наразі мають рекомендаційний характер. За рішенням обласної комісії ТЕБ і НС, Рівненщина віднесена до "помаранчевої" зони карантину.

- Ми самі не будемо ініціювати посилення карантинних заходів та запроваджувати "червону" зону. Чекатимемо вказівок державної та обласної комісії ТЕБ і НС, а згодом реагуватимемо. Але ми за крок від "червоної" зони - це факт, - додав мер Рівного.

Сьогодні, о 14-ій годині, відбудеться засідання міської комісії ТЕБ і НС. На ньому мають прийняти рішення, чи будуть рівненські школярі переведені на дистанційний режим навчання.

Міський голова Рівного також заявив, що зробить все можливе, аби громадський транспорт у місті курсував - навіть у разі потрапляння до "червоної" зони.

 

Читайте також