Рівненщина співпрацюватиме з Німецько-українським фондом

http://www.rv.gov.ua

Рівненська ОДА підписала Меморандум про співпрацю з Німецько-українським фондом. Це відбулося під час Міжнародного аграрного форуму «AGRORIVNE 2018». Співробітництво передбачає отримання доступних кредитів на власну справу для малих та середніх підприємців

«Компенсація процентних ставок буде здійснюватися за позиками підприємців агросектору, переробної промисловості, ресторанного бізнесу, енергоефективності. Інвестиційні кошти можна буде використати на закупівлю техніки, модернізацію виробництва та придбання обладнання. Така програма вже запущена і працює в Києві, її презентували й в Тернопільській області. І вже є підприємці, які погодилися отримати підтримку Фонду», - розповів в.о. керівника Німецько-українського фонду Валерій Майборода.

Це ще одна додаткова можливість для аграріїв-підприємців, переконаний голова ОДА Олексій Муляренко:

«Фонд надає позики на хороших умовах. Тому кредитування має усі шанси стати доступним для наших бізнесменів. Інвестиції стимулюватимуть їхнє виробництво. Установа працює за європейською моделлю. Тобто підтримка українських бізнесменів здійснюється не напряму, а через відібрані банки-партнери в Україні», - прокоментував голова ОДА Олексій Муляренко.

Окрім того, під час форуму «AGRORIVNE 2018» нагородили кращих сільськогосподарських виробників Рівненщини.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також