Рівненщина виділила додаткове фінансування на спорт та оздоровлення

фото - Фейсбук

На СПОРТ та ОЗДОРОВЛЕННЯ спрямують кошти з обласного бюджету, повідомляє Рівненська обласна державна адміністрація

Таку ініціативу підтримали депутати обласної ради.

150 тис. грн передбачили на оздоровлення 20 дітей з міста Попасне Луганської області, які прибудуть наприкінці жовтня та відпочиватимуть у таборі «Електронік».

«До нас надійшов лист з Попаснянської РДА Луганської області із проханням оздоровлення їхніх школярів. Підтримати їхню пропозицію – це надважлива справа. І Рівненщина неодноразово підтверджувала своїми діями, що Захід і Схід – разом», - прокоментував голова ОДА Олексій Муляренко.

За 100 тис. грн з обласного бюджету придбають спортивний інвентар для відділення стрільби з лука обласної школи вищої спортивної майстерності. Закуплять лук, стріли та щити для тренувань.

«У відділенні, що є в Березному, сьогодні тренується наш Андрій Усач. Це колишній боєць АТО, який навіть після ампутації кінцівки почав роботу над собою заново. Всього за рік опанував стрільбу з лука і тепер в цьому виді спорту буде представляти Україну та нашу область на "Іграх Нескорених" в Австралії», - зазначив Олексій Муляренко.

Також під час сесії обласної ради перерозподілили 180 тисяч гривень на користь футболу.

З них 90 тисяч підуть на закінчення футбольного сезону командам Рівненської області. Ще 90 тисяч гривень спрямують на проведення дитячої футбольної ліги, спортивних заходів з футболу серед молоді, а також чемпіонату області з міні-футболу серед дорослих та юнаків.

Читайте також