Рівненські атомники передали допомогу на передову (ФОТО)

http://www.varash.info

В черговий раз для захисників нашої держави, які забезпечують своїм відважним героїзмом безпеку українських родин, відправлена допомога. Працівники Рівненської АЕС й надалі продовжують допомагати військовим на сході України. Пише портал Вараш.Інфо. 

Допомагати українському війську колектив РАЕС розпочав ще у квітні 2014 року. Відтоді, спільними зусиллями на потреби військовослужбовців було зібрано близько двох мільйонів гривень, зокрема, для придбання провізії, матеріально-технічного забезпечення, екіпірування добровольців, колег та інших воїнів. Завдяки активному волонтерському руху РАЕС разом із представниками місцевої організації Української спілки ветеранів Афганістану та небайдужими громадянами у зону бойових дій вже неодноразово було відправлено продукти харчування, предмети першої необхідності, оптичне обладнання, рації, прилади нічного бачення та тепловізори, монокуляри, маскувальні сітки, одяг, господарські товари, медпрепарати, інструменти тощо.

Днями знову відбулася чергова передача гуманітарної допомоги в район проведення операції Об’єднаних сил для українських захисників, які стримують збройну агресію РФ у Донецькій та Луганській областях. На суму близько десяти тисяч гривень, які зібрали представники колективу РАЕС та жителі міста-супутника закуплено чотири маскувальні сітки, «далекомірні» бінокль та  монокуляр, набір інструментів для ремонту автомобільної техніки.

За словами працівника РАЕС, голови місцевої Спілки афганців Петра Ширка, військові, які гідно несуть звання доблесних захисників Вітчизни, передають усім небайдужим щирі слова вдячності за моральну та матеріальну підтримку, яка вкрай необхідна їм у цей непростий час.

«Люди, які проявляють патріотизм в безкорисливому піклуванні за свою армію заслуговують на те, щоб жити на своїй вільній землі, розраховуючи на захист вірних присязі військовослужбовців, героїзм, патріотизм та відданість яких є найкращою і найсильнішою зброєю проти окупантів. Дякуємо всім за посильну допомогу та сподіваємося, що всі ми будемо жити в мирній, процвітаючій Україні. Хай надійна підтримка, увага і турбота земляків додасть нашим воїнам сили, впевненості і віри в перемогу», – зауважив Петро Ширко.

Акція зі збору благодійної допомоги військовим продовжується. Кошти можна перераховувати за індивідуальними, колективними заявами та готівкою на розрахунковий рахунок в Ощадбанку №26008301613093 Код ЄДРПОУ: 24171964 в Кузнецовському ТВБВ Ощадбанк №10017/80 МФО 333368 Кузнецовської міської організації спілки ветеранів Афганістану з позначкою «благодійна допомога для учасників АТО», з подальшим повідомленням волонтерської групи про суму і підрозділ, що перерахував кошти, для формування повного звіту, – пише rnpp.rv.ua.

Головними координаторами є представники ініціативної групи РАЕС: Ширко Петро 098-717-20-04, Жакун Iгор 097-187-12-02, Васильєва Тетяна 097-664-25-23, Цинайло Олена 096-398-45-91, Примачик Віра 098-771-69-96.

Читайте також