Рівненські баскетболісти проводять уроки для дітей

https://www.bcrivne.com

Рівненська школа “Центр Надії” стала черговим навчальним закладом, який з уроком баскетболу відвідали гравці Баскетбольний клуб “Рівне”.

Показати дітям що таке баскетбол, та що таке БК “Рівне” попросили уболівальники клубу, батьки учнів “Центру надії”.

Цього разу лідери чоловічої та жіночої команди Vasya Fedorchuk, Іван Мисковець, Виктория ШматоваSveta Boyarchuk на чолі з головним тренером жіночої команди Valeriy Zhartun прививали любов до баскетболу найменшим школярам.

Разом зі спортсменами займалися учні 2-3 класів. Їх зібралося так багато, що ледве всі вмістилися в маленькому спортзалі “Центру надії”.

Традиційно баскетболісти провели з дітьми розминку, а потім з азартом усі змагалися в есафетах з елементами баскетболу.

Напевно, не варто уточняти, що все було дуже весело, енергійно та динамічно, як діти, так і гравці БК “Рівне” отримали від цієї зустрічі масу задоволення та купу позитивних емоцій.

Відзначимо, що подібні акції у школах для БК “Рівне” вже традиційні. Баскетболісти вже відвідали 15, 13 школи, РКГ “Престиж” та навіть побували в школі у Білій Криниці. Всюди такі відкриті уроки створили справжній фурор не лише серед учнів навчального закладу, але й взагалі в місті. До БК “Рівне” почали надходити запрошення з інших шкіл, аби діти змогли ближче познайомитись зі спортсменами.

У клубі з радістю відгукнулися на таку ініціативу, і в планах обійти всі школи Рівного.

До слова, соціальна робота з дітьми для БК “Рівне” отримала своє логічне продовження. Так клуб став партнером Благодійна організація “Дарунок”. Дітки з дитбудинків відвідуватимуть матчі клубу, а баскетболісти проводитимуть майстер – класи та ігри в інтернатах.

Також на матчах БК “Рівне” буде скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка”.

Тож БК “Рівне” запрошує долучитися до благодійної справи і своїх вірних уболівальників, проявити свою соціальну відповідальність та допомогти дітям, які цього потребують, особливо це актуально перед новорічними святами! Скринька збору коштів для діток з логотипом “Дарунка” на усіх матчах БК “Рівне”.

Читайте також