Рівненські поліцейські розповіли рятувальникам про зміни в ПДР

7 лютого в приміщенні актової зали 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області службою безпеки дорожнього руху та сектором з питань запобігання та виявлення корупції за участю начальника відділу адміністративної практики Управління патрульної поліції у м. Рівне майора поліції Валентини Павлюк-Гуменюк відбулась зустріч працівників поліції  та рятувальників. Мета заходу – інформування рятувальників про адміністративну відповідальність за порушення правил дорожнього руху, заборону керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, зберігання, перевезення та реалізації наркотичних речовин.

Правоохоронці розповіли вогнеборцям, що з 1 січня поточного року максимальна дозволена швидкість руху у населених пунктах  становить 50 км/год. Крім того, збільшились штрафи за порушення ПДР та за керування автівкою у нетверезому стані.

Також працівники поліції нагадали рятувальникам про дорожню безпеку та привернули увагу до проблеми травматизму і смертності на дорогах. Під час бесіди вогнеборцям зауважили на важливості дотримання правил безпеки дорожнього руху.

В свою чергу провідний фахівець сектору з питань запобігання та виявлення корупції Віктор Степанюк наголосив на наданні достовірної інформації при заповненні електронних декларацій на сайті НАЗК.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також