Рівненських вагітних запрошують на весняний сезон проекту «Пузата мама-2018»

http://charivne.info

Проект для вагітних «Пузата мама-2018» відкриває весняний сезон.

Тож, ті хто вже готується стати батьками  можуть сміливо заповнювати анкету.

Нагадаємо, що проект відбувається в Рівному вже восьмий рік поспіль, триватиме майже три місяці, а закінчиться фінальною вечіркою у травні. Покликання та мета «Пузатої мами» - пропагувати здорове і щасливе батьківство. Відтак, усі вагітні учасниці конкурсу вкотре доведуть усім, що вагітність - це період яскравих емоцій, нових знайомств та неймовірних змін!

Як завжди, вагітних  навчатимуть найкращі фахівці  Рівного у сфері народження та виховання діток, які проведуть для них різноманітні корисні тренінги, зустрічі, майстер-класи. Також вони побачать місцеві пологові будинки, отримають безцінний досвід знайомства. 

Важливим є і те, що підготовку до пологів, яку отримують учасниці проекту, лікарі пологових будинків називають безцінною. Головний лікар міського пологового будинку Сергій Сулімовський розповідає, що добре підготовлену вагітну видно одразу.

- Коли у пологовому залі знаходиться жінка, яка не панікує, а знає як себе поводити, як дихати, що робити- це величезна допомога нам, лікарям. Тому, значна заслуга "Пузатої мами" як проекту для вагітних - це знання та досвід, а тому я вдячний, що можу і себе вважати причетним до такої хорошої місії.

Наразі вже розпочато прийом заявок на участь від вагітних жінок.

Нагадаємо, що головною вимогою участі від організаторів проекту є хороший перебіг вагітності усіх матусь. Взяти участь у проекті можуть усі бажаючі вагітні рівнянки дата пологів яких має бути не раніше травня 2018 року.

Прийом заявок на участь у конкурсі триватиме до 20 лютого 2018 року, включно.

ПОДАТИ АНКЕТУ

На учасниць «Пузатої мами-2018» в рамках конкурсу чекає низка тренінгів. Також для учасниць конкурсу проводитимуться фітнес-тренування та заняття у басейні. Крім цього, усі конкурсантки традиційно візьмуть участь в ексклюзивній фотосесії, за результатами якої буде організована фотовиставка.

Традиційною ж особливістю конкурсу «Пузата мама» є те, що у ньому немає переможців і переможених. А закінчиться конкурс, як завжди, фінальною вечіркою, де на подіум вийдуть усі учасниці цьогорічного конкурсу, а також дітки учасниць усіх минулорічних проектів «Пузатої мами».

Слідкувати за проектом «Пузата мама-2018» можна у офіційних спільнотах конкурсу у соцмережах: Пузата мама у Інстаграм та Пузата мама у ФБ.

Контакти організаторів: 0979674391 Оксана КРАВЕЦЬ

Читайте також