Рівненським посадовцям вручили високі державні нагороди (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

На колегії Рівненської ОДА почесні відзнаки та  державні нагороди отримали державні службовці і мешканці області. 

Орден княгині Ольги III ступеня отримала заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко. Цю почесну нагороду від Президента України присвоєно з нагоди 100-річчя державної служби та за вагомий особистий внесок у державне будівництво.

«Цьогоріч виповнюється тридцять років, коли я прийшла на державну службу. Це були роки розбудови нашої держави. Мені довелося працювати з чудовими колективами з Рівненської міськради, у земельному управлінні і зараз – у професійному колективі облдержадміністрації. Які б реформи не започатковували вищі органи влади, які б закони не приймалися, досить важливо, хто їх виконує на місцях. Дуже актуально, щоб на державну службу приходили найкращі люди», - відмітила Світлана Богатирчук-Кривко.

Також Олексій Муляренко вручив начальнику управління культури облдержадміністрації Ярославу Мельнику орден «За заслуги» IIІ ступеня.

Заступник начальника загального відділу апарату облдержадміністрації Олена Рижковська отримала медаль «За працю і звитягу».

Керівник області вручив нагрудні знаки та посвідчення до почесного звання «Заслужений економіст України» головному бухгалтерові товариства "Острозький завод мінеральної води" Наталії Мамонтовій, «Заслужений працівник освіти України» - директору Рівненського економіко-технологічного коледжу НУВГП Віктору Дем’янюку, «Заслужений працівник промисловості України» - керівнику ПрАТ «Томашгородський щебеневий завод» Віктору Бунечку та «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» - директорові ДЮСШ № 1 м.Рівне Людмилі Баль.

Зліва - Людмила Баль

Зліва - Віктор Дем’янюк

Зліва - Віктор Бунечко

Читайте також