Рівненським «Вересом» керуватиме жінка

Як повідомив президент Футбольного клубу «Верес» Іван Надєїн, у новому сезоні адміністрацію рівненського «Вереса» очолить Ірина Теслюк, яка дотепер працювала комерційним директором клубу. Вона змінила на цій посаді Віталія Мороза, який прийшов на посаду генерального директора кілька місяців тому, після зміни президента ФК «Верес».

- Віталій Мороз був призначений директором на час перехідного періоду, коли в команди і клубу були непрості фінансові часи. Нині ж потреба в кризовому менеджменті відпала. І Віталій Мороз направлений на роботу в іншому напрямку. - сказав президент ФК «Верес» Іван Надєїн.

Віднині оперативне керівництво справами клубу відбуватиметься за двома напрямками. За спортивним напрямком оперативне керівництво здійснюватиме Орест Баль. А за організаційний, економічний та маркетинговий напрямок - відповідатиме Ірина Теслюк.

- Вважаю, це буде ефективний сплав досвіду та сучасних підходів в роботі футбольного клубу. І Орест Баль і Ірина Теслюк довели свою професійність та відданість «червоно-чорному» народному клубу. Переконаний, що вони виведуть «Верес» на якісно новий рівень. - додав президент ФК «Верес» Іван Надєїн.

Відповідні зміни в структурі адміністрації клубу будуть внесені після юридичних формальностей у зв’язку зі змінами в керівництві Футбольного клубу «Верес».

Народний Клуб "Верес" Рівне

Читайте також