Рівненський бомонд зіграє у танцювальному шоу-виставі "Аліса"

Гранд проект «Танцювальний БУМ» цього року буде проходити вже вп’яте! Присвячений міжнародному дню танцю, цей проект націлений на популяризацію здорового способу життя та танцювального мистецтва. Родзинкою шоу є участь відомих рівнян.

Кожен рік Мистецьке об`єднання «Едельвейс» перебуває у творчому пошуці, тому і «Танцювальний БУМ» кожного року набуває нових граней та барв. «Танцювальний БУМ» в 2017 році - це поетично-хореографічна вистава «Лялькар», яка стала яскравою подією в мистецькому житті Рівного. 

27 квітня 2018 на глядачів чекає шоу-вистава для дорослих - «Аліса». «Аліса» - це сучасна авторська хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії, з використанням відео-арту. Народний ансамбль сучасного танцю «Сузір’я Едельвейс» та відомі рівняни в унікальних образах занурять глядачів в незабутній світ сноведінь та фантазій!

Керівник проекту та хореограф-постановник: Заслужений працівник культури України - Олена Присяжненко.
Автор сценарію: Лауреат премії Кабінету Міністрів - Валерія Супонькіна-Лагнюк. Керівник «Мистецького об‘єднання «Едельвейс»: Заслужений працівник культури України - Людмила Супонькіна.

Проект проходитиме за підтримки Управління культури Рівненського місквиконкому та в рамках «Рівне - місто унікальних подій»

Генеральний спонсор: 
комфортне містечко «Гармонія».

Читайте також