Рівненський діагностичний центр працюватиме в обмеженому режимі

Через несприятливу протиепідемічну ситуацію в Рівненській області прийом пацієнтів у Рівненському діагностичному центрі здійснюватиметься в обмеженому режимі.

Зокрема, з 3 по 12 листопада ЦВАЛД (централізоване відділення автоматизованої лабораторної діагностики) призупиняє свою діяльність у зв'язку зі збільшенням захворювань співробітників на COVID 19.

Водночас з дотриманням всіх санітарно-епідеміологічних вимог, планова госпіталізація пацієнтів на оперативне лікування буде проводитися за наявності від’ємного результату ІФА чи ПЛР на COVID 19.

Також адміністрація закладу звертає увагу, що у відділенні променевої діагностики де проводяться обстеження методом комп’ютерної томографії вводять обмежувальні заходи що стосуються обстеження органів грудної порожнини (ОГК).

Пацієнти з наявними ознаками ГРВІ обстежуються за наявності направлення сімейного лікаря та від'ємного тесту на коронавірус. В інших випадках при потребі в проведенні обстеження патології ОГК аналогічно необхідне направлення сімейного лікаря (лікуючого лікаря).

Обстеження органів грудної порожнини (ОГК) проводяться за попереднім записом. З 12.00-15.00 за телефоном 62-05-82 (О97-080-40-66) (в інших випадках обстеження ОГК проводитись не буде).

Про це інформує Рівненська облрада на своєму сайті.

 

Читайте також