Рівненський парк вибачився перед депутатом міськради через дії попереднього керівника

Учора під час сесії Рівненської міської ради представники комунального підприємства «Міське об’єднання парків культури та відпочинку» виконали рішення Рівненського міського суду за позовом депутата Святослава Стельмащука до екс-директора парку Андрія Черепанова. 

Позов стосувався захисту честі, гідності та ділової репутації.

Представники КП в сесійному залі спростували недостовірну інформацію, яку Андрій Черепанов озвучив на засіданні тимчасової комісії по вивченню питань роботи парку відносно Святослава Стельмащука. Про це обранець повідомив у себе на ФБ-сторінці. 

"У результаті - «горе-чиновника» Андрія Черепанова звільнено, а новим керівником призначено Олексія Хмилецького, і ми вже можемо спостерігати позитивні зміни у парку ім. Т.Шевченка. І хочу зауважити, що фракція Рівне Разом сприятиме подальшому відновленню центрального парку, який стане окрасою міста та місцем відпочинку рівнян та туристів", - додав Святослав Стельмащук.

Нагадаємо, восени 2019 року Святослав Стельмащук ініціював створення депутатської комісії, яка мала б вивчити діяльність КП «Міське об’єднання парків культури та відпочинку» та з’ясувати, у чому причини неналежного стану центрального парку. Однак, Андрій Черепанов почав звинувачувати депутатський корпус у недофінансуванні комунального підприємства, а Стельмащука - у сприянні забудови частини парку.

Читайте також