Рівненський підприємець регулярно допомагає військовим речами першої необхідності

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

"Допомагати -  наш обов'язок" - такого твердження дотримується Віктор Шакирзян, керівник компанії Захід-Трансбуд. Щомісяця він передає військовим, які перебувають у зоні бойових дій необхідні речі, продукти харчування та ліки.

Про це повідомляє "Рівне 1".

"Це наші герої, які стоять на передовій і нас захищають. Якщо маємо можливість - треба обов'язково допомагати. Наша структура - Захід-Трансбуд - робить все можливе", - коментує пан Віктор.

Він додає, що в період пандемії коронавірусу важливо подбати про захист тих, хто обороняє нас від ворога, а тому пан Віктор передав бійцям декілька сотень захисних масок та рукавички. 

Волонтер-атовець Віктор Федоров зазначає, що завдяки такій допомозі воїнам не потрібно думати про побутові речі. Вони можуть спокійно виконувати службові обов'язки та захищати країну.

"Завдяки таким людям як Віктор Володимирович Шакирзян, цей обов'язок завжди виконується. Він систематично допомагає добровольчому українському корпусу. З 2014 року і до сьогодні. Це честь мати такого друга і товариша. Його колектив грає у цьому невід'ємну роль. Завдяки йому і багатьом людям нашого міста, щомісяця підрозділи отримують те, що їм потрібно - харчі, маскувальні сітки та ліки", - повідомляє активіст.

Волонтер-атовець щомісяця упродовж шести років навідується до бійців на Схід України. Щоразу до благодійності долучається і керівник компанії Захід-Трансбуд. 

ТКомпанія також ремонтує автомобілі та передає деталі до техніки, які необхідні при виконанні службових обов'язків. 

Віктор Шакирзян власним прикладом надихає інших людей робити добрі справи та допомагати тим, хто ризикує власним життям заради нас.

Читайте також