Рівненський спортсмен став срібним призером чемпіонату світу з кікбоксингу (ФОТО)

https://rv.npu.gov.ua

В Італійському місті Єзоло із 17 по 22 вересня відбувся чемпіонат світу серед кадетів та юніорів з кікбоксингу WAKO. Серед 2319 учасників із 67 країн світу рівнянин Самедов Хабіб виборов другу сходинку у світовій першості.

15-річний Хабіб увійшов до складу Національної збірної за підсумками останнього відбіркового Чемпіонату України. 

Провівши п’ять поєдинків, юнак отримав впевнені перемоги, одна з яких дострокова, над учасниками з Гватемали, Хорватії, Франції, Норвегії. А у фінальному поєдинку за рішенням суддів з рахунком 2:1 поступився лише Італії.

Хабіб Самедов є вихованцем Романа Кроля, який є президентом та одним із засновників бійцівського клубу «Ліга Чемпіонів». І тепер вони разом везуть на Рівненщину срібло Чемпіонату Світу з кікбоксингу WAKO. 

До слова, бійцівський клуб «Ліга Чемпіонів» віднедавна на постійній основі діє на базі спортивного комплексу Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо», керівником якої є начальник Поліції Рівненщини Валерій Самчук. Тут тренуються не лише поліцейські, а й діти, які мають можливість розвивати бойовий дух і фізичну підготовку. Адже виховання здорової та спортивної нації на сьогодні один із пріоритетних напрямів державної політики та превентивний — у поліції.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 

Читайте також