Рівненський "Верес" хоче приймати найсильніші команди України у місті атомників

Сьогодні у Вараші з робочим візитом перебувала спеціальна комісія УПЛ з безпеки стадіонів. Керівництво рівненського "Вереса" розглядає стадіон "Ізотоп" у Вараші як можливу домашню арену для виступів у Прем'єр-лізі. Про це повідомив генеральний директор футбольного клубу Антон Назарук.

- Зараз ми розглядаємо два міста, які зможуть приймати матчі "Вереса" в УПЛ - це Рівне та Вараш. Якщо за півроку вдасться добудувати одну трибуну та застелити газон на "Авангарді", хотілося б грати вдома. Однак все залежатиме від фінансування та дій генпідрядника будівництва, - розповів гендиректор "Вереса".

Представники УПЛ мають вказати рівнянам на недоліки стадіону у Вараші, які необхідно виправити, щоб арена відповідала мінімальним критеріям для проведення матчів Прем'єр-ліги. Ініціатором ідеї з проведенням матчів у місті атомників був президент "Вересу" Іван Надєїн.

Наразі рівняни приймають своїх суперників на стадіоні "Колос" у Млинові, який не відповідає багатьом критеріям для проведенням матчів УПЛ. Керівництво "Вереса" роздумує, де команда проведе березневий матч Кубка України проти "Зорі". Серед варіантів - Луцьк, Тернопіль, Львів та Київ.

Стадіон "Ізотоп" у сучасному стані здатен розмістити 3 тисячі уболівальників. Спортивний об'єкт знаходиться на балансі НАЕК "Енергоатом". Відстань автомобільним шляхом між Рівним та Варашем - більше 150 кілометрів.

На зимову перерву у Першій лізі "Верес" пішов на другому місці. Якщо рівняни закінчать сезон у першій трійці, у наступному сезоні виступатимуть в УПЛ.

Читайте також