Рівненський журналіст припустив, хто може бути справжнім винуватцем смертельної ДТП

Уночі 15 червня на Рівненщині трапилась смертельна ДТП. Водій автомобіля BMW збив 50-річного чоловіка на переході.

Рівненський журналіст Дмитро Леонтіюк розповідає, що ймовірним винуватцем ДТП може бути людина, що раніше неодноразово спричиняла смертельні дорожньо-транспортні пригоди.

За словами Дмитра Леонтіюка, автомобіль розірвав людину навпіл, відтак, рухалась автівка із чималою швидкістю. Ось як він коментує останні події:

«Традиції, такі традиції. Їда такий собі можний і не дуже тверезий дядя. В свої 50 год - поважний чоловік, бізнесмен, меценат, перед «пацанами» в авторітєті. А тут опа- пішохід лазить по переходу- от муділа... 10 год назад тоже дід з бабою лазили. Тоді не побачили, шо Буля їде на каєні. Тепер не побачив мужик, шо Буля їде на 5ти літровій бмв 7 серії. Покійника розірвало навпіл. Частина (нижня) лишилась на дорозі через кількадесятметрів від переходу, дрібніше шкамаття пішохода розкидало дорогою майже на кілометр. І, якби не не верхня частина пішохода, яка пробила вітрове скло бехі- Буля б може і не ставав. А так- довелось тікати полями. Сергій Васильович завжди тікає з того місця, де вбиває пішоходів. Завжди на місце де сергій васильович вбиває чи калічить пішоходів приїздить зтось і бере провинц на себе. Бо бути перед пацанами в автарітєтє і зону топтать- різні речі. Буля в тюрму не хоче. 
Поліцію, в принципі, теж влаштовує наявність особи, яка визнає провину і щиросердно там.. всі діла. 
Особисто мені цікаво- в яку суму грошей оцінять людське життя на всіх етапах (слідство-суд-29ти річний «хтось», який взяв все на себе-рідні вбитого і т.д.) 
В принципі робити так, шоб провину на себе брав «хтось» це традиція у «модних» і багатих. Так само, як і оцінювати людські життя в грошовому еквіваленті.»

Читайте також