Рівнян просять допомогти важкохворим дітям з опікового центру

фото - Фейсбук

Друзі, маємо термінові прохання з опікового центру, пише Благодійний фонд "Скарбниця Надії".

Нашого підопічного хлопця Влада Тимофієва готують на завтра на операцію по пересадці шкіри. Лікар планує одночасно закрити ділянки на животі та правій руці. Владислава чекає серйозна операція. На минулому тижні фонд замовив для хлопця ліки на суму 12 тисяч гривень. На операцію та післяопераційни період списку ліків ще немає, але розраховуємо на суму не менше 10 тисяч гривень.

Сьогодні ми познаомились з красенем Давидом Власюком. Цей хлопчина місяць тому невдало підпалив сміття, на ньому зайнявся одяг. В Давида опіки обох ніг, особливо постраждала одна нога, нижче коліна ситуація дуже погана. Цього хлопця теж через кілька днів готують до пересадки шкіри. Мама виховує сина одна, батько його життяс не цікавиться. Плануємо купити ліки для хлопця теж на суму 10 тисяч гривень.

Третя дитинка має опіки окропом верхньої частини тулуба. Хлопчику всього півтора роки, попереду довге лікування. Батьки лише збирають документи для звернення в фонд.

Просимо допомогти дітям з опікового центру!

Контактні дані
Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916
Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ «Скарбниця Надії», але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – добровільна пожертва на проект “Опіковий центр”

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва на проект “Опіковий центр”

Читайте також