Рівнян та гостей міста запрошують на міжнародний кінофестиваль

Хто отримає Гран-прі третього Рівненського міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії»?

Імя переможця дізнаємося 29 вересня. У 2018 році у Рівному 78 фільмів змагатимуться за Гран-прі третього Рівненського міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії», що триватиме з 25-го до 29 вересня. Під час кінофестивалю глядачі подивляться фільми режисерів з України, США, Ірану, Іспанії, Великобританії, Канади, Німеччини, Австралії, Грузії, Бразилії. Цього року РМКФ «Місто Мрії» проходить за підтримки Українського культурного фонду.

Усі гайда на кінофест до Рівного! На п’ять днів ви зануритеся в атмосферу перегляду фільмів, майстер-класів, конкурсів, творчих дискусій та нових знайомств. І, дуже ймовірно, - нових плідних проектів.

Де можна буде відпочити під час кінофестивалю?

На відкритті 25-го вересня. Більше того: пройтися зеленою доріжкою кінофестивалю, зробити селфі-фото – на відміну від Канн, організатори не забороняють селфі на доріжці кінофесту :) Познайомитися і поспілкуватися з відомими українськими режисерами й акторами. Урочисте відкриття пройде у міському будинку культури, вул. Соборна, 3Д. Початок: 18.00.

На перегляді фільмів: 26, 27, 28 вересня у Кінопалаці «Україна» проходитимуть покази конкурсних робіт українських та іноземних режисерів. Ви побачите повнометражки і короткометражки, художні й документальні, музичні й анімаційні. З переліком фільмів РМКФ "Місто Мрії" ознайомтеся тут: http://bit.ly/2MhmCIC.

На закритті кінофесту 29-го вересня. Організатори підведуть підсумки, тоді ж глядачі побачать фільми-переможці. Локація: міський будинок культури, вул. Соборна, 3Д. Початок: 11.30.

 

Де можна буде плідно попрацювати під час кінофестивалю?

На майстер-класах. Від режисера «Сторожової застави» Юрія Ковальова. Від автора проекту INSIDERS Ангела Ангелова. Від режисерки Світлани Зінов’євої.

На форумі Open Сross-cultural Space. У Вас є важлива тема, яку ви хотіли би розкрити? Ви хочете вирішити проблеми, що стосуються культурних, творчих, комерційних питань у сфері культури? Станьте учасником форуму. Запропонуйте свою тему для обговорення іншим учасникам. Допоможіть їм знайти відповіді на їхні питання!

На дискусійних подіях. Як розвивати культурний діалог між регіонами України? Як впливати на розвиток громад у контексті культурного розвитку? Як в Україні реально втілюється захист авторського права? Яка доля фільмів українського виробництва на українських телеканалах? Хто допомагає і що заважає розвитку української кіноіндустрії? Отримайте відповіді! Беріть участь у подіях кінофестивалю. Більше: http://bit.ly/2MhmCIC.

 

Квитки на РМКФ «Місто Мрії» – у касі Кінопалацу та на сайті 2event.com:

- відкриття і закриття фестивалю, МБК: https://2event.com/uk/events/1512988

- конкурсні покази фільмів, Кінопалац "Україна": http://bit.ly/2MhjHV4

Промокод DREAM50 на знижку 50% при купівлі квитків на сайті.

 

Довідка

Третій Рівненський міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії» відбудеться у Рівному 25 – 29 вересня 2018 року. Квитки: https://2event.com/uk/events/1512988 , http://bit.ly/2MhjHV4.

На конкурсний відбір надійшло понад 300 робіт з 40 країн світу.

У 2018 році Рівненський міжнародний кінофестиваль "Місто Мрії" пройде за сприяння голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексія Муляренка, міського голови Рівного Володимира Хомка, секретаря Рівнеради Сергія Паладійчука, управління культури і туризму Рівненської ОДА, управління культури і туризму виконкому Рівненської міської ради, Держкіно України, ТзОВ «УкрМілкІнвест».

Події третього Рівненського міжнародного кінофестивалю «Місто Мрії» відбуваються за підтримки Українського культурного фонду.

Інформаційні партнери: Український Авторський Портал www.book-ua.net, ТРК "Ритм", сайт Рівне 0362.ua, ТРК «Рівне 1», «Радіо Трек».

Організатор: ГО "РОО Українська Асоціація Маркетингу".

 

Контактна особа:

Олексій Антонюк, керівник прес-служби Кінофестивалю,

(067) 362-92-55

Читайте також