Рівнян запрошують на відкриття персональної виставки Анатолія Іваненка

У галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається персональна виставка Анатолія Іваненка «ПІД НЕБОМ НА ЗЕМЛІ»

Час презентації:  пятниця, 28 вересня 2018 року, 17:00 год.

Місце: галерея європейського живопису «Євро-Арт» - Рівне, пр. Миру, 4.

Організатор: арт-група галереї європейського живопису «Євро-Арт».

Анатолій Іваненко – життєлюб і романтик. Художник знайшов свій почерк у живописі, який робить його роботи впізнаваними серед безлічі сучасних авторів, його образне мислення виплескується на полотна різними сюжетними лініями.

Роботи художника знаходяться у різних куточках світу у приватних колекціях. У Рівному його роботи можна побачити у нашій галереї, де він традиційно презентує свої нові картини поціновувачам мистецтва.

Живописець створює масштабні тематичні полотна, сповнені ностальгічного реалізму. Його роботи зачаровують око, глядач немов бере участь у грі синтезу власної і авторської уяви. 

Персональна виставка митця «Під небом на землі» репрезентує його творчість за останні три роки та налічує 20 робіт автора. Живопис художника тематично розмаїтий. Це і пейзажі, і натюрморти, і сюжетні композиції. Сміливо вирішений у кольорі, потужний і експресивний живопис Анатолія Іваненка збуджує «наше несвідоме» і резонує «наше емоційне».

Поринути у світ прекрасного і «відчути коди» його картин рівняни та гості міста можуть протягом двох місяців. Адже виставка діє з 26 вересня по 25 листопада 2018 року.

Читайте також