Рівнян запрошують на всесвітньо відому виставу-стендап

17 березня о 19:00 у приміщенні МПК "Текстильник" відбудеться стенд-ап комедія "Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER". Це - українська версія найуспішнішого бродвейського One Man Show.

"Не той справжній чоловік, який б’ється заради тебе з драконом, а той, який залишається з тобою коли дракон - це ти".

«Дуже дякую! Сьогодні ввечері я знову покохала свого чоловіка!»

«В мене склалась думка що актор був присутній на нашій кухні, та підслуховував все те що між нами траплялось!»

«Дуже сильно зміцнює сімейні відносини, навіть у 56 років!»

Саме такі відгуки отримує моновистава від вдячних глядачів. 

«Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» - це моноспектакль, в якому намагаються примиритися дві галактики, два простори – Чоловік та Жінка. Глядач, сміючись від початку до завершення вистави, під завісу виявляє, що легко відповів для себе на запитання «Як змиритися та ужитися зі своєю другою половинкою?» Не дарма «Дикун» настільки відомий та популярний у всьому світі! В Нью-Йорку 18 липня оголошений Днем Печерної людини, а 44-а вулиця перейменована в «Дорогу печерної людини».

П’єса була написана американським сімейним психологом, а також за сумісництвом актором – Робом Беккером. Прем’єра відбулась на Бродвеї 26 березня 1995 року і з тих пір не сходить зі сцен по всьому світу, та навіть занесена до Книги театральних рекордів як найбільш довгограюче one-man show.

Спектакль виповнений у жанрі стендап. Це веселий монолог актора про відносини між Чоловіком та Жінкою. На прикладі власних сімейних відносин, актор висвітлює абсурдність взаємних претензій, спорів та конфліктів, які до болі знайомі усім, хто намагається «ужитися» в сімейному житті.

В Україні роль «Дикуна» грають чотири найулюбленіших та популярних актори – Борис Барський, Дмитро Суржиков, Олексій Смолка та Олексій Гнатковський.

Завдяки унікальній манері гри та яскравій особистості кожного із них як результат маємо зовсім різні вистави. Кожен актор додає до всесвітньо відомій ролі свій власний шарм, а також ділиться із глядачем досвідом спілкування із протилежною статтю.

Олексій Гнатковський – Заслужений артист України, актор та режисер – говорить:

«Кожна вистава – це дитина, яка потребує виховання».

Дмитро Суржиков - український актор, режисер та сценарист. Картини з його участю: «Слуга народу», «Родичі» і багато інших.

«Щирий та емоційний діалог тет-а-тет із залом – завдання не з простих, це справжнє випробовування для актора»

«Цей спектакль унікальний тим, що не тільки вимальовує проблему, але також намагається її вирішити!»

Борис Барський – Народний артист України. Актор та поет. Учасник комік-трупи «Маскі».

«У мене відчуття неначе я не граю, а намагаюсь поділитися всім тим що в мені накипіло. Чому чоловік та жінка живуть як кішка із собакою? Якщо пес бачить ціль – він до неї біжить, а кішка, спочатку, побігає за метеликом, подивиться на квітку, подивиться навколо… може навіть забути куди вона йшла».

Олексій Смолка – український актор, режисер та сценарист.

«Усе життя я спостерігаю за конфліктами між чоловіками та жінками, дуже часто шуткував з цього приводу, робив доречні (а можливо інколи недоречні) зауваження, просто намагався пояснити людям що тема конфліктів – це нісенітниця! Але коли я ознайомився із «Дикуном», то нарешті зрозумів… Ось він, короткий та точний аналіз усіх моїх спостережень. Смішний, дотепний, душевний, чесний та неупереджений…»

Читайте також