Рівнян запрошують приєднатися до всесвітнього благодійного забігу

6 травня 2018 року по всьому світу десятки тисяч професійних спортсменів і любителів бігу вийдуть на старт Wings for Life World Run.

Всесвітній забіг Wings for Life World Run — відмінний спосіб з користю провести час і поспілкуватися з однодумцями. Але, головне, беручи в ньому участь, ти робиш внесок у дослідження пошкоджень спинного мозку. 100% вступних внесків організатори передають фонду, що фінансує боротьбу з цими недугами.

Забіг одночасно стартує в десятках міст по всій планеті. Унікальність його в тому, що учасники біжать не ДО фінішу, а ВІД нього, намагаючись втекти від автомобіля-кетчера (Catcher Car) реального або віртуального, який є "рухомою фінішною прямою", що слідує за учасниками у заданому темпі. 

У забігах Wings for Life World Run - це автомобілі (реальні або віртуальні, якщо біжиш з додатком), які використовуються як мобільна лінія фінішу. Коли Catcher Car обганяє бігуна, той має зійти з дистанції. 

Машини виїжджають через півгодини після загального старту. Водії їдуть з круїз-контролем, дотримуючись заданої швидкості, поки не обженуть останнього учасника, який стає переможцем. Таким чином, найповільніші бігуни перетинають фінішну лінію першими.

Зареєструйся на офіційному сайті. До участі допускаються чоловіки та жінки від 18 до 99 років, а також атлети на інвалідних візках без електричного приводу.

Для того, щоб взяти участь, тобі потрібно:

  • Завантажити мобільний додаток WINGS FOR LIFE WORLD RUN – APP RUN.

  • Сплатити благодійний внесок у розмірі 10 євро.

  • Приєднатися до вже існуючого забігу, знайшовши WINGS FOR LIFE WORLD RUN – APP RUN у твоєму місті або бігти індивідуально. 

  • Бігти з додатком разом зі всім світом заради тих, хто не може – 6 травня о 14:00.

Ти можеш бігти індивідуально в будь-якій точці світу або приєднатися до організованого забігу. Наразі в Україні відкриті реєстрації в Києві та Ужгороді. Для одержання повного списку локацій ти можеш подивитися мапу на офіційному сайті.

Читайте також