Рівнянам пропонують розповісти про свої мандрівки ... за гроші

Туристичну поїздку в межах України можна отримати безкоштовно. Для цього потрібно розповісти про свої мандри Україною рідною або іноземною мовою.

Таким є головний приз конкурсу «Підтримай Вікімандри українською», який розпочинається 1 лютого та триватиме 28 днів.

Організатори оголосили змагання, аби наповнити он-лайн путівник довідковою інформацією про подорожі українською та іноземними мовами. Вікімандри – один з проектів фонду Вікімедіа, найвідомішим проектом якого є всесвітньо відома вільна енциклопедія Вікіпедія.

У конкурсі можуть взяти участь усі охочі. Учасники мають бути зареєстрованими у Вікіпроектах. Конкурсними вважаються нові та покращені статті у Вікімандрах українською мовою, а також нові статті про Україну у Вікімандрах іноземними мовами, які подаються протягом конкурсного періоду.

Призовий фонд – 16 тисяч гривень. Окрім поїздки, за 2-10 місця у загальному заліку організатори обіцяють сертифікати в он-лайн- магазини на туристичне, велосипедне приладдя тощо.


Детальніше із регламентом конкурсу можна ознайомитись:
uk.wikivoyage.org/wiki/Вікімандри: Конкурс_«Підтримай_Вікімандри_україн-
ською».

Перед написанням статті необхідно ознайомитись з матеріалами на сторінці uk.wikivoyage.org/wiki/Вікімандри: Довідка.


За довідковою інформацією звертатися за електронною адресою: [email protected]. Контактна особа: Семенюк Віктор Вікторович, тел. (067) 504 36 46.

 

Читайте також