Рівняни можуть долучитися до написання всеукраїнського диктанту

http://rivne1.tv

Це вже XVIII Радіодиктант національної єдності, який проходитиме у Рівному. Відбудеться захід 9 листопада об 11.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді. Про це пише сайт Рівне1.

Представники бібліотеки пояснили, що це буде і яка основна мета заходу: "Радіодиктант - це щорічна програма від нашого управління освіти. Ми підключимо радіо та відео включення та разом, спільно з усією Україною будемо писати диктант у нас, в читацькій залі".

Проте попередили, що реєстрація на захід обов'язкова: "Реєстрацію проводимо для того, щоб розрахувати кількість місць. Всього їх буде до 30. Бо був випадок, коли прийшов цілий клас, і дуже добре, що ми все ж змогли їх розмістити. А взагалі це просто, щоб знати, яка кількість людей прийде. І якщо їх буде не дуже багато - щоб ми могли забезпечити їх конвертами для подальшої перевірки".

Зі слів працівників бібліотеки, за бажанням учасників їхні конверти з результатами відправлять до Києва. А тих, хто найкраще напише диктант згодом відмітять та оголосять по радіо

Проте, якщо хтось з бажаючих все ж не встигне на реєстрацію — не засмучуйтесь. Адже кожен матеме можливість написати диктант і вдома. Транслюватимуть диктант на “Українському радіо”.

Посилання на реєстрацію

Телефон для довідки.: (0362) 63-52-60, (097) 67-19-432

Читайте також