Рівняни можуть взяти участь у конкурсі творчих робіт

http://nuwm.edu.ua

Інститут політико-правових та релігійних досліджень проводить  Національний конкурс творчих робіт (есе) «Європейські цінності» до Дня Соборності України. Про це повідомляє сайт НУВГП. 

До участі у конкурсі запрошуються учні, члени Малої академії наук України, студенти закладів вищої освіти, аспіранти закладів вищої освіти та наукових установ України.

Пріоритетні напрямки конкурсу:

- молодь про Угоду про асоціацію / зону вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом;
- європейські цінності;
- європейська інтеграція;
- європейська ідентичність України.

До участі в конкурсі допускаються роботи у друкованому варіанті обсягом не більше двох аркушів формату А4, написані українською мовою.

Нагадуємо, що есе – невеликий за обсягом прозовий твір, що має довільну композицію і висловлює індивідуальні думки та враження з конкретного приводу чи питання, і не претендує на вичерпне і визначальне трактування теми.

Кожен учасник може подати не більше 1 конкурсної роботи.

Важливі дати:

прийом конкурсних робіт  – з 25.11.2018 по 15.01.2019;
оцінювання конкурсних робіт експертною радою – до 20.01.2019;
оголошення переможців –22 січня 2019 року.

Конкурсні роботи разом із заявкою направляються на е-адресу Інституту політико-правових та релігійних досліджень (e-mail: [email protected]) або у паперовому вигляді засобами поштового зв’язку УДППЗ «Укрпошта» на адресу Інституту (03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3), з позначкою «На конкурс».

Додаткова інформація: www.facebook.com/institute2015

Також з Положенням про проведення Національного конкурсу творчих робіт «Європейські цінності» можна ознайомитися за посиланням

Читайте також