Рівняни можуть звернутися до інформаційно-консультаційний центр від «Рівнеобленерго»

фото - Фейсбук

Вже близько десяти років на базі Товариства діє інформаційно-консультаційний центр (ІКЦ), покликаний формувати між суб'єктами електроенергетики та споживачами електричної енергії прозорого інформаційного середовища з питань постачання та розподілу електричної енергії, підвищення якості обслуговування споживачів електричної енергії та сприяння ефективному використанню електричної енергії. Про це повідомляє Рівнеобленерго.

На практиці це означає, що три фахівці центру щодня приймають десятки звернень від споживачів, опрацьовують їх, надають вичерпні відповіді і намагаються робити це у доступній та зрозумілій споживачеві формі. Крім цього ІКЦ веде облік звернень, згідно з яким за три квартали 2018 року до Центру звернулося майже 2,5 тисячі споживачів. Найбільше звернень стосувалося отримання, узгодження та виконання технічних умов приєднання до електромереж, перехід на розрахунки за тарифами диференційованими за періодами часу

Комісія ІКЦ створюється як постійно діючий колегіальний орган з метою розгляду та розв'язання суперечностей, спірних ситуацій між енергопостачальником і споживачами та підготовки висновків з питань, які оскаржуються.

У 2017 році комісією ІКЦ «Рівнеобленерго», за участю представників територіального представництва НКРЕКП та Держенергонагляду було проведено 36 засідань для вирішення спірних питань між споживачами та Товариством. Цьогоріч таких вже було проведено 32. За цей час 28 суперечностей було вирішено на користь споживачів.

Звертайтеся за телефоном (0362) 63-34-48, або ж завітайте на вул. Князя Володимира 71 у Рівному з понеділка і до четверга з 8.00 до 17.15, у п’ятницю – з 8.00 до 16.00. 

Вам радо нададуть консультації та допоможуть у вирішенні питань, пов’язаних з розподілом та постачанням електроенергії!

Читайте також