Рівняни зможуть взяти участь у благодійній акції по збору крові для хворих діток

http://veres.club

У Рівному стартувала акція «Здай кров – врятуй життя!» Мета акції – привернути увагу людей до донорства, до того, що здана кров може врятувати чиєсь життя.

Мар’яна Рева, заступник директора фонду "Скарбниця Надії":

- Наш фонд вже вісім років опікується онкогематологічним відділенням обласної дитячої лікарні. У нас вже давня співпраця з Народним Клубом «Верес», який неодноразово підтримував юних пацієнтів відділення. Ми помітили, що чимало донорів – це вболівальники «Вереса». Тож, вирішили влаштувати спільну акцію. Ми хочемо розказати, усім, що, здаючи кров, реально врятувати життя. Сподіваюся, що до цієї акції долучиться чимало нових донорів, а інформація на нашому сайті переконає людей, що донорство – це не страшно.

Євген Донцов, генеральний директор ГС Народний клуб «Верес»:

- Ми неодноразово наголошували, що «Верес» - це більше ніж футбол, втім, саме завдяки футболу, що об’єднує людей, ми маємо можливість робити різні добрі справи.

У рамках акції «Здай кров – врятуй життя!» сьогодні, 25 лютого, на поле «Арени Львів» футболістів рівненського «Вереса» та київського «Динамо» виведуть колишні пацієнти відділення онкогематології, які подолали рак, і яким переливали донорську кров. Початок матчу - о 17 год.

Читайте також