Рівнянин здобув перемогу на фестивалі змішаних єдиноборств в Одесі (ФОТО)

фото - Фейсбук

У суботу, 21 квітня, в Ізмаїлі, що на Одещині, відбувся професійний турнір зі змішаних єдиноборств West Fight 27. Змагання організовувала відкрита україніська ліга Real Fight Promotion. У поєдинку в категорії 66 кілограмів беззаперечну перемогу над суперником отримав рівнянин Павло Демиденко! Повідомляє спільнота Житловий комплекс "На Щасливому".

Загалом, того вечора змагалися 14 учасників з Рівного, Дубна, Кременчука, Ізмаїла, Тернополя, Одеси, а також з Узбекистану, Румунії та Азербайджану. Рівненщину представляли Павло Демиденко, Павло Сівіцький, Андрій Хохлов (тренер Богдан Романович, СК «Скіф») та Олександр Безкоровайний (тренер Сергій Соха).

Слід сказати, що Павло Демиденко є володарем чемпіонського поясу ліги Real Fight Promotion у вазі до 61 кг. І саме в ізмаїльському гран-прі визначався суперник, з яким рівнянин битиметься та захищатиме свій титул восени у Львові.

Чемпіон висловлює вдячність своєму тренеру Богдану Романовичу, рідним та своєму спонсору - житловому комплексу «На Щасливому».

ЖК «На Щасливому» приєднується до всіх привітань на адресу переможця і бажає Павлові майбутніх великих досягнень та спортивних звершень!

Читайте також