Рівнянка через зірку серіалу "Школа" вибула з шоу "Голос країни" (ФОТО+ВІДЕО)

Зараз на телеканалі "1+1" триває черговий випуск восьмого сезону телевізійного талант-шоу "Голос країни", у якому змагаються співаки за звання найкращого в Україні.  

Наразі триває другий етап шоу - "Бої", де у дуелях на виліт змагаються по два учасники з кожної команди. Вони разом виконують певну пісню, а тренер повинен вирішити, хто з них сильніший і залишається у проекті, а хто покине шоу.

Відтак, щойно на сцені "Голосу країни-8" у вокальному двобої зійшлися представниці команди Джамали - рівненська модель, екс-учасниця гурту "Мірамі", яка нині навчається у Львові на журналіста, Софія Кіструга та актриса, зірка популярного нового українського серіалу "Школа" Анна Трінчер. Рівнянка мріє про сольну співочу кар'єру, а Анна прагне стати фіналісткою "Голосу". Вони виконали пісню "Blow Your Mind".

В результаті Джамала у їхньому дуеті віддала перевагу Анні Трінчер. У рівнянки була ще можливість залишитися у шоу завдяки крадіжці тренерів, яким дається усього 10 секунд на те, аби натиснути на кнопку, якщо вони мають бажання забрати виконавицю до своєї команди. Втім, і тут Софії не пощастило, і ніхто з тренерів її так і не обрав. Тому Софія сьогодні вибула з боротьби на шоу "Голос країни-8".

Дивіться, як це було:

 

Читайте також