Рівнянка просила в мера павільйон і лабораторію для "молочки"

Ілюстративне фото

Питання несанкціонованої торгівлі у центрі Рівного гостро стоїть для міської влади. Підприємці, для яких такий заробіток є чи не єдиним джерелом доходу, виступають категорично проти ліквідації стихійних ринків та продовжують торгувати "з тротуару". 

Інша частина містян закликає чиновників вирішити питання незаконного продажу продуктів та речей у центрі. Дану тему "підняла" сьогодні у ефірі "Радіо Трек" мешканка Рівного. Зокрема, жінку обурює торгівля молочними продуктами без дотримання гігієнічних правил на вулиці. За її словами, для продажу "молочки" потрібно обладнати павільйон із лабораторією, щоб були дотримані усі санітарні норми.

Це питання прокоментував міський голова Рівного Олександр Третяк. За його словами, ніхто не змушує рівнян купувати молочні продукти у неперевірених продавців.

"Ми розуміємо, що у сучасних умовах людям важко і вони йдуть на всі кроки та звершують цю торгівлю. Дійсно, ми, як влада, маємо забезпечити все належним чином. Заборонити несанкціоновану торгівлю, але створити умови для того, щоб всі продавці мали належні умови і дотримувались усіх вимог. Щоб ви, як покупець, могли навіть естетично побачити як виглядяє весь товар, який продається, і купити його. Питання ринку, хаотичного розташування цих рядів, несанкціонована торгівля - воно гостро стоїть у нашому місті. Ми працюємо над тим, щоб це питання вирішити і всі точки незаконної торгівлі закрити", - зазначив Олександр Третяк.

Читайте також