Різнокольорове свято: у Рівному пройшов фестиваль фарб холі (ФОТО+ВІДЕО)

Вчора у Рівному у міському парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка на літній естраді пройшло святкування Дня молоді.

Впродовж дня там відбувалися різноманітні виступи музичних колективів в рамках проекту "Рівне. Літо. Музика", а також пройшли змагання з КВН "Файний кубок з гумору" від ФМ "Галичина".

Ведучим дійства був відомий у Рівному шоумен Руслан Алексіюк.

Увечері біля літньої сцени парку зібралося чимало молоді, які прийшли разом відсвяткувати своє свято. Вечірню програму для них відкрив рівненський рок-гурт "MENTIONS", який виконав для глядачів свої улюблені пісні.

А завершилося свято у парку грандіозним музичним шоу від наймолодшої ді-джейки України DJ Crystal Girl, яка зіграла зі сцени свої найкращі авторські треки.

 

Під акомпонемент її запальної музики в рамках святкування Дня молоді біля літньої естради парку наприкінці свята відбувся фестиваль фарб Холі, який подарував усім присутнім незабутні емоції та яскраві враження.

Усі бажаючі могли придбати спеціальну фарбу-порошок різних кольорів, який рівняни розсипали навколо та обсипали один одного.

До слова, фарби Холі - це спеціальні фарби, виготовлені на основі трав і натуральних харчових барвників. Вони добре обтрушуються з тіла і волосся та легко змиваються з одягу та шкіри. 

Участь у фестивалі фарб брали ге лише молоді рівняни, а й дітки та їх батьки.

Це було справді неймовірне видовище і надпозитивне дійство, яке подарувало безліч задоволення усім його учасникам.

Читайте також