Родовища Рівненщини тепер можна придбати на аукціоні

Родовища надр Рівненщини включені до "Інвестиційного атласу надрокористувача", який днями запрацював в Україні. Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

До слова, в цьому атласі зібрані різноманітні ділянки корисних копалин, що розташовані у різних регіонах України, які кожен охочий може придбати на прозорому аукціоні Державної служби геології та надр України.

Наразі Рівненська область в Інвестиційному атласі надрокористувача представлена поки лише в одній категорії - "Неметалічні корисні копалини", де представлено одразу три ділянки надр для виставлення на аукціон - родовища граніту, базальту, крейди та мергелю. А саме:

Віталій Коваль зазначив, що до подачі заяв на березневі аукціони з надрокористування залишилося всього два тижні. До участі запрошують бізнесменів та інвесторів.

"Якщо вас зацікавив об'єкт або хочете запропонувати свій лот, надсилайте заявку на проведення аукціону та купуйте право на розробку надр на відкритому аукціоні. Прозорість і ціна - це основні критерії!", - додав голова Рівненської ОДА.

 

Читайте також