Рятувальники допомогли підняти вантажівки, що перекинулася поблизу Рівного (ФОТО+ВІДЕО)

http://rivne.dsns.gov.ua

6 жовтня о 09:10 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ-Чоп поблизу села Грушвиця 1 (дев’ять кілометрів від міста Рівне) перекинулася у кювет вантажівка MAN. Внаслідок даної події водій не постраждав, а рух даною ділянкою дороги перекрито не було.

На місце пригоди негайно було направлено важку інженерну і пожежно-рятувальну техніку Головного управління ДСНС області. Також на місце виїхала чергова зміна оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС.

За допомогою тягача на базі КрАЗа аварійно-рятувальної частин Держслужби з НС та автомобіля на базі МАЗа рятувальники спочатку підняли кабіну вантажівку, а згодом і причіп автомобіля MAN.

Цього ж дня, о 12:48 на спецлінію «101» надійшло повідомлення  про перекидання у кювет вантажного автомобіля DAF на трасі Київ-Чоп поблизу села Велика Омеляна Рівненського району (неподалік розважального закладу «Хутір»). Внаслідок даної події водій не постраждав, а рух даною ділянкою дороги перекрито не було.

Особовий склад рятувальників, що піднімали вантажівку в Грушвиці 1, одразу переїхали на надання допомоги до села В. Омеляна. Піднімали вантажний автомобіль за тією ж схемою, що і MAN. Через падіння вантажівки трапився розлив паливно-мастильних матеріалів, тому вогнеборцям довелося їх змивати з проїжджої частини дороги.

До надання подвійної допомоги було залучено 3 одиниці спецтехніки ДСНС та 14 рятувальників. Обставини даних транспортних подій встановлюють поліцейські.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також