Рятувальники Рівненщини провели екскурсію для дітей та підлітків (ФОТО)

фото - Фейсбук

Рятувальники Рівного провели ознайомчу екскурсію для учнів перших та восьмих класів. Повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області

Профілактична робота з дітьми один з пріоритетних напрямків роботи рятувальників. Так 10 травня в гості до Рівненських рятувальників 2-ї державно пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області завітали учні 1-го класу ЗОШК №19 м. Рівне та учні 8-го класу ЗОШК с. Дядьковичі. 

Працівники Служби порятунку провели для школярів екскурсію, під час якої дітей ознайомили з пожежно-рятувальним підрозділом, а також ознайомили з новою потужною технікою котру рятувальники використовують у своїх повсякденній роботі.

Хлопці та дівчата із захопленням слухали про пожежну техніку і обладнання, про важливість професії рятувальника, куди потрапляють дзвінки за номером телефону «101», та що необхідно роботи, аби не трапилося пожежі. Рятувальники також розповіли про особливості їхньої роботи, надали можливість приміряти спорядження та відчути себе справжніми вогнеборцями.

Окрім того, кожен учень мав змогу подати воду із пожежного ствола, що викликало цілу хвилю позитивних емоцій. По закінченню заходу кожен учень отримав агітаційну листівку із елементарними правилами пожежної безпеки та кишеньковий календарик.

Екскурсія в пожежно-рятувальний підрозділ дає можливість дітям побачити важливість професії рятувальника та навчитися не губитися в небезпечних ситуаціях.

 

Читайте також