Рятувальники Рівненщини святкували День перемоги (ФОТО)

фото - Фейсбук

Рятувальники Рівненщини долучились до урочистостей з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Фото: Головне управління ДСНС у Рівненській області

9 травня в Рівному пройшли заходи з відзначення 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Рятувальники на чолі з першим заступником начальника Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області полковником служби цивільного захисту Юрієм Корецьким спільно з керівниками органів влади, місцевого самоврядування, військовослужбовцями, правоохоронцями, представниками духовенства та громадськості поклали квіти до пам’ятного знаку «Загиблим за Україну».

Потому, на військовому меморіалі кладовища «Дубенське» відбувся мітинг-реквієм «1939-1945. Ніколи знову» з вшанування пам’яті полеглих у Другій світовій війні. У День Перемоги схилити голови перед світлою пам'яттю героїв, що відвоювали мир на нашій землі, зібралися рівняни і гості міста. За полеглими вояками був відслужений поминальний молебень.

На завершення урочистостей усі присутні під залпи військового салюту поклали квіти та вінки до Алеї Слави та могил загиблих у Другій світовій війні. Крім того, рятувальники ДСНС взяли участь у покладанні квітів до пам’ятників і меморіалів в усіх містах та районах Рівненщини.

Читайте також