Садочок «Вишенька» в Рівному невдовзі відкриють?

Фото - відкриті джерела

Уже в цьому році в Рівному запрацює оновлений садочок - заклад дошкільної освіти № 17 («Вишенька»). В управлінні освіти дату відкриття знають, однак громадськості її поки що не  повідомляють.

 Наразі там тривають ремонтні роботи, уже також погоджують фасад будівлі. Усього там буде 5 груп для діток дошкільного віку. Зазначимо, що від початку планували там організувати 6 груп, але частинку того приміщення віддали в оренду громадській організації «Передзвін» ще раніше. Після того, як на сесії депутати винесуть рішення про створення Закладу дошкільної освіти № 17 Рівненської міської ради, почнуть розробляти статут.  

До слова, нині вже на завершальному етапі виготовлення проектно-кошторисної документації дошкільного навчального закладу на вул. Дубенська. Тут планують відкрити аж 10 груп для діток.

А от щодо дитячого садочку на вулиці Коновальця, то усі документи знаходяться в управлінні капітального будівництва Рівного, тому як з ним справи – управління освіти не коментує. Однак, як відомо «РівнеМедіа» з власних джерел, на території цього садочка нині тривають облаштування, скоріше за все, приміщення для охоронця.

Читайте також