Ще два суди Рівненської області будуть під наглядом Судової охорони

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

«Спільно з територіальними органами поліції охорони, Державної служби із надзвичайних ситуацій та Державної судової адміністрацією ми закінчили комплексне обстеження дотримання безпекових вимог у п’яти судах, розташованих у Рівненській області. Вже найближчим часом ці суди можуть перейти під обслуговування Служби судової охорони», - зазначив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області Віктор Мороз під час підведення підсумків службової діяльності за квітень.

Зі його слів, присутність Служби судової охорони у районних судах Березного та Млинова, найближчим часом буде забезпечена завдяки перерозподілу сил та засобів першого підрозділу охорони територіального управління:

«Ми маємо достатню кількість особового складу, щоб вже у травні ці два суди почали працювати з дотриманням усіх норм безпеки, під охороною наших співробітників. Для більш ефективного виконання службових завдань ми проведено ротацію особового складу на охоронювані об’єкти за місцем проживання. Наше завдання - меншою чисельністю особистого складу забезпечити охорону більшої кількості судів», - повідомив полковник Служби судової охорони Віктор Мороз.

 

Читайте також