Ще одна підозра на коронавірус на Рівненщині не підтвердилась: у хворої - грип

Фото - ілюстративне

У понеділок, 9 березня, в інфекційне відділення Дубенської міської лікарні, що на Рівненщині, госпіталізували місцеву мешканку, у якої була висока температура та ознаки вірусної інфекції.

Жінка нещодавно до цього повернулася в Україну з-за кордону - з країни неблагополучної щодо епідемії коронавірусу. Саме тому лікарі запідозрили, що хвора може бути інфікована коронавірусом. Відтак, з метою дообстеження та лікування жінку перевели в інфекційний стаціонар міста Рівного. Вже вранці наступного дня рівненські лікарі повідомили, що стан хворої - задовільний і її життю нічого не загрожує.

Того ж дня у Дубні відбулося засідання тимчасової протиепідемічної комісії міста під головуванням заступника міського голови Василя Скринчука, під час якого разом з медичними фахівцями, представниками відповідних владних та силових структур визначили першочергові заходи щодо профілактики розповсюдження захворювання коронавірусу у випадку, якщо цей діагноз підтвердять у жінки з Дубна.

Зазначимо, що коронавірус у неї не підтвердився - за останніми підтвердженими даними спеціалістів Рівного в жінки виявили вірус грипу типу А.
 

Читайте також