Що подарувати мамі та бабусі на 8 березня?

Ілюстративне фото

Не за горами 8 березня і, традиційно, чоловіки заздалегідь починають підшуковувати подарунки для своїх близьких жінок. Ми підібрали ідеї презентів для мам та бабусь, які їм обов'язково сподобаються.

  • Кухонне приладдя - якісний посуд, мультиварка чи комбайн значно полегшать процес приготування багатьох страв. 8 березня - чудова нагода полегшити побут Вашої мами.

  • Косметика по догляду - це корисний та приємний подарунок, який допоможе вашій мамі та бабусі підтримувати грасу тіла та волосся. Адже жінка у будь-якому віці хоче залишгатись красивою. 

  • Сертифікат у СПА або на масаж - подаруйте своїй рідній людині трішки відпочинку та релаксу. Якщо мама чи бабуся ніколи не були на подібних процедурах, то підштовхнійть їх до цього подібним презентом. 

  • Ювелірні прикраси - універсальний варіант подарунку для жінок будь-якого віку. Дізнайтесь, яким прикрасам надає перевагу ваша мама чи бабуся і підберіть разом із консультантом відповідний варіант. Брошка чи каблучка, а може сережки - Вона буде у захваті.

  • Предмети для домашнього затишку - зробіть оселю Вашої мами та бабусі більш комфортною та затишною. Подаруйте їй теплий плед, красивий халат, теплу піжаму чи красиву скатертину. Головне, щоб річ гармоніювала із загальним інтер'єром.

  • Гаджети - планшет, смартфон, бездротові навушники або смарт-годинник допоможуть Вашій мамі чи бабусі бути завжди на зв'язку, дивитись фільми та серіали, слухати музику та користуватись Інтернетом без обмежень. Головне - показати як тим користуватись.

  • Красивий посуд чи келихи - у кожної мами чи бабусі є "святкові" келихи чи кухлики, якими можна користуватись лише у особливі дні. Такий посуд милує око та є гордістю багатьох жінок. Подаруйте набір склянок у колекцію матусі або глиняни й посуд ручної роботи у сервант бабусі.

Читайте також