Щоб не були "бомжами": у Рівному шукають землю для будівництва бази ФК "Верес"

фото - ФК Верес

Міська влада Рівного зробила крок на зустріч футбольному клубу "Верес" у питанні виділення землі для будівництва тренувальної бази. Зараз розглядається кілька потенційних ділянок, де у майбутньому керівництво клубу зможе побудувати тренувальні поля. Найбільшу увагу зосередили на ділянці по вулиці Костромській. Зараз архітектори розглядають можливість її використання.

- Ми, як влада міста, вирішили, що потрібно працювати над вирішенням цього питання. Запропонували кілька варіантів. Це питання зараз перебуває на стадії обговорення. Якщо все складеться, вже незабаром ми підтримаємо рішенням сесії проект будівництва спортивної бази на вулиці Костромській, - заявив міський голова Рівного Олександр Третяк.

Раніше керівництво "Вереса" зверталося до міської влади Рівного з проханням виділити землю для будівництва футбольної бази на вулиці Волинської Дивізії, однак рішення не розглянули. Згодом президент клубу Іван Надєїн шукав можливість облаштування тренувальних полів у сусідньому Здолбунові. Тамтешній міський голова проявив у цьому зацікавленість.

У футбольних вболівальницьких спільнотах з рівненського "Вереса" кепкують, називаючи клуб безхатьками.

- Фактично у нашого клубу серед інших вболівальників прізвисько "бомжі", тому що ми не маємо нічого свого, - говорить представник вболівальницької спільноти ФК "Верес" Валентин Ляхов. 

До слова, найближча сесія Рівненської міської ради відбудеться 15 квітня. Чи буде винесене питання виділення землі для тренувальної бази "Вересу" - наразі невідомо.

Читайте також