Школярам Рівненщини розповіли про електробезпеку (ФОТО)

Зустрічі з працівниками "Рівнеобленерго" пройшли у освітніх закладах Дубенського та Здолбунівського районів. Про це пише Рівнеобленерго.

Вихованці Духовного осередку молодіжного та сімейного дозвілля Греко-католицької церкви міста Дубно минулими вихідними навчалися. 

Дітлахам провели майстер-клас з писанкарства та розповіли про електробезпеку. Ази безпечного поводження з електроприладами маленьким дубенчанам відкрили інженер Дубенського РЕМ Сергій Панчук та головний інженер району електричних мереж Сергій Ніколайчук. Діткам нагадали і про правильне користування електроприладами, що дуже актуально напередодні весняних канікул. Кожен з них отримав буклет, де правила електробезпеки викладені у доступній формі, за допомогою малюнків.

Учням двох шкіл Здолбунівського району працівники місцевого району електричних мереж також розповіли про безпечне поводження з електроприладами, в охоронних зонах ліній електропередачі, поблизу енергооб’єктів. 28 березня два уроки з електробезпеки пройшли в гімназії села Дермань 2 - для учнів 2-4 класів та в Уїздецькій школі I-III ступенів - для учнів 2-7 класів. Уроки проводив головний інженер Здолбунівського РЕМ Ігор Мосійчук.

Впевнені, що отримані знання будуть корисними маленьким дубенчанам та здолбунівчанам!

Читайте також