Школярі на Рівненщини їздитимуть на навчання у новенькому автобусі (ФОТО)

Малошпаківська ЗОШ отримала новий шкільний автобус

Днями у Малошпаківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося вручення ключів від нового шкільного автобуса, на який учні чекали декілька років. Раніше доїзд у школу був одним із найскладніших у районі. Та нині навчальний заклад має два транспортних засоби.

У заході взяли участь голова Рівненської районної державної адміністрації Володимир Пилипчук, голова Рівненської районної ради Микола Сальчук, перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, заступник голови Рівненської РДА Сергій Подолін, начальник відділу освіти Рівненської РДА Олександр Набочук.

Голова Рівненської районної державної адміністрації Володимир Пилипчук зазначив, що обіцянку про придбання автобуса керівництво району успішно виконало.

«Відтепер діти із сіл Іваничі, Заріцька, Дворовичів та інших населених пунктів будуть їздити на навчання автобусом. Маршрут та зупинки вже узгоджені. Транспорт було придбано за кошти районного та державного бюджетів», - сказав голова Рівненської РДА Володимир Пилипчук.

Самі ж діти не приховували своєї радості. Тепер, коли придбаний новий автобус, школярі будуть економити час зранку. До слова, після вручення ключів від автобуса, учні влаштували концерт для гостей.

Читайте також