Сім’ї учасників АТО зможуть отримати знижку на придбання житла

Сім’ї учасників АТО отримають грошову компенсацію на придбання житла. Повідомляє сайт Рівненської обласної ради.

На засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків під головування Діани Гордійчук члени комісії погодили розподіл державної субвенції у сумі 6 524 889 тис. грн.

Зокрема, кошти спрямовані на виплату грошової компенсації для придбання житла сім’ям загиблих учасників АТО, та осіб з інвалідністю I-II групи, яка настала внаслідок безпосередньої участі в антитерористичній операції.

Зазначена субвенція розподілена між місцевими бюджетами області наступним чином: м. Рівне – 2 185,0 тис. грн., м. Дубно – 1 241,2 тис. грн, Демидівський район – 1 119,0 тис. грн, Зарічненський район – 659,9 тис. грн, Костопільський район – 1 319,8 тис. грн.

Крім того, депутати затвердили спрямування коштів отриманих субвенцій з місцевих бюджетів у розмірі 355,7 тис. грн на виконання обласної програми оздоровлення та відпочинку дітей і розвиток мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, санаторіїв на період до 2022 року для забезпечення послугами оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, шляхом надання грошової допомоги для компенсації вартості путівок на оздоровлення.

Читайте також